PUBLICITAT

Taller per prevenir el dolor cervical que pateix la gent gran

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'espai, on es faran els tallers. Foto: ANA

La Fundació Crèdit Andorrà ha posat en marxa una nova edició de tallers del cicle Envelliment saludable, que està dirigit a persones més grans de 60 anys. En aquests tallers es realitzaran dues sessions informatives sobre el dolor cervical, les cervicàlgies. La primera serà avui mateix i la segona, el proper 14 de febrer.

Les xerrades tindran lloc a l'Espai, el centre social d'activitats i formació per a la gent gran, ubicat al carrer Josep Viladomat 17, primer pis, d'Escaldes-Engordany. L'horari del taller serà de 16.30 a 18.30 hores.

Les xerrades sobre la cervicàlgia s'emmarquen en el cicle Envelliment saludable, destinat a tractar diversos aspectes sobre els hàbits de salut més recomanables per a la gent gran. En aquest taller s'explicarà l'anatomia de la regió cervical, els aspectes que poden provocar dolor en aquesta zona i com es pot prevenir. També es faran exercicis d'estirament i tonificació per a prevenir les cervicàlgies o disminuir-les.

Totes aquestes activitats, organitzades per la Fundació Crèdit Andorrà, compten també amb la col·laboració de l'Associació de Gent Gran Voluntària (AVIM). Es tracta d'un col·lectiu de voluntaris que dóna suport als alumnes dels diversos tallers i els ajuda a aprofitar el màxim les classes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT