PUBLICITAT

El CV Andorra enviarà un escrit i un vídeo per denunciar els fets

  • Hillaire es reafirma: «No es poden deixar passar» els insults racistes de dissabte a Eivissa
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Hillaire, enfadat, demana explicacions a la taula, dissabte a Eivissa. Foto: ÚLTIMA HORA

Dissabte, en calent, Lluís Hillaire va assegurar que el el Club Vòlei Andorra prendria accions per informar a la Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) i al Consell Superior d'Esports espanyol (CSD) dels insults racistes d'una part de la graderia del poliesportiu Es Viver a Geni da Silva a les semifinals de la Copa Príncep.

Ahir, 48 hores després, el tècnic del conjunt andorrà sostenia el mateix discurs. Insisteix en què no hi haurà cap càstig i que, en definitiva, el club que presideix Nacho Maset no aconseguirà cap sanció a l'equip rival, però com a mínim les entitats que han d'actuar en situacions com aquesta estaran informats. «No es poden deixar passar aquestes coses», es va reafirmar Hillaire sobre els insults racistes –«ea, ea, ea, el negro se cabrea»– i va prosseguir: «estem ultimant un escrit amb un vídeo que enviarem a la RFEVB i el CSD. El racisme no el permetrè mai. Amb el so ambient no s'acaba de sentir l'insult però ho trobo tan greu que no puc quedar-me sense fer res».

Sobre el possible impacte de la moneda a Geni da Silva Hillaire va dir: «No sé si va passar això, però sí sé que Ivan Lanza la va agafar del terra i li va donar a l'àrbitre, qui no ho va posar a l'acta perquè els capitans ja havien signat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT