Les lesions deixen l'Hotels sense canvis i cau 3-2 a Jaén

• De la Rosa diu que la derrota «reforça l'equip» per les circumstàncies
JAÉN

Jona intenta marxar de la pressió rival, ahir durant el partit disputat a Jaén. Foto: JOSE POYATOS / DIARIO JAEN

El partit d'ahir a Jaén contra el Fuconsa, amb derrota per a l'Hotels Plaza Andorra per 3-2, va reforçar l'equip, segons el tècnic Xavier De la Rosa, perquè les circumstàncies van ser molt adverses. Tant, que en la primera part es va lesionar Nacho Llamas al bessó i no va poder continuar, i en la segona va ser l'italià Ricciotti qui va caure també lesionat, amb la qual cosa el conjunt andorrà es va haver de moure entre l'espasa i la pared, amb només cinc jugadors de camp. Però els tricolors poden estar contents, perquè la jornada els hi va afavorir de totes, ja que ElPozo Ciudad de Murcia va caure 3-2 a casa del Barça B, i el Sala 5 Martorell no va poder superar a la seva pista un Unión África Ceutí superior: 6-8. D'aquesta manera, els andorrans mantenen la segona posició.

El primer gol del partit va arribar als nou minuts quan els àrbitres van assenyalar una falta protestada per la banqueta de De la Rosa. Solana va engaltar un xut que va entrar a porteria posant l'1-0. Llavoes va sortir Júnior, que va tenir algunes ocasions de gol, però va ser Kike Barroso qui va fer el 2-0 per al Fuconsa, aprofitant precisament una errada de marcatge de Júnior, que el va deixar sol en el segon pal perquè rematés al fons de les malles. Era el minut 17 i De la Rosa va decidir jugar amb cinc amb Paulinho avançat, encara que així es va acabar la primera meitat.

En la represa, als 30 segons Moisés, que tornava a l'Hotels després d'anunciar la seva retirada el passat estiu, va marcar amb un xut escorat. El 2-1 va animar els andorrans, i així el Fuconsa Jaén es va veure inoperant en atac. La lesió de Ricciotti en el minut 29, però, va fer molt mal perquè s'hi afegia a la de Llamas de la primera part, i l'Hotels es quedava amb només cinc jugadors de camp.

En el 35, Solana marcava de nou per als andalusos amb un tir de falta similar al del primer gol (3-1), mentre que l'Andorra intentava retallar distàncies amb les armes que tenia. En el 37, una mà de López va significar un penal a favor dels homes de De la Rosa, i així Carlinhos des del punt fatídic no va fallar per posar el 3-2. En els minuts finals, les ocasions van ser andorranes. L'empat va estar en els peus de Júnior i Moisés, però la pilota ja no va entrar.