PUBLICITAT

Garcia i Sallés, eliminats a la primera al Grand Slam

  • Avui arriba el torn d'Èric Risco en la categoria de +100kg
EL PERIÒDIC
PARÍS

Ni Dani Garcia ni Laura Sallés van tenir ahir el seu dia al Grand Slam de París, primera prova de nivell internacional en aquest 2012. Els dos van caure derrotats per ippon, Garcia en menys d'un minut de combat, mentre que Sallés va plantar cara durant dos minuts i mig,

En la categoria masculina de -66kg, Garcia va perdre en mans d'Isla Baialinov, de Kirguistan, un competidor que en 50s de lluita s'ha desfet de l'andorrà per ippon. Baialinov és troba en el lloc 50è del món, va ser 7è en la Copa del Món de la setmana passada a Tiblissi, tercer en la Copa del Món d'Apia del mes de novembre de 2011, 7è en la Copa del Món d'Almaty del setembre de 2011, és el campió del seu país i als Jocs asiàtica de 2010 va ser 5è.

Per la seva part, en la categoria de -63kg femenina Laura Sallés va intentar mantenir a ratlla la seva rival, la finlandesa Johann Ylinen, en el que era el desè combat de la categoria on hi havia 38 participants. Sallés va mantenir el tipus fins perdre per ippon d'immobilització en 2min 32s. Sallés i Ylinen ja s'havien enfrontat en el Campionat del Món de 2009 a Rotterdam, guanyant la finlandesa. En l'actualitat, Ylinen és 25a del món, i en els últims dos anys els seus millors resultats han estat els següents: campiona de Finlàndia, 3a en el Grand Slam de Moscou de 2010, 5a en la Copa del Món de Praga de 2011, 3a en la Copa d'Europa d'Hamburg de 2011 i primera en la Copa del Món de Minsk del passat any.

Avui continua la competició a la capital francesa, amb la presència de l'andorrà Èric Risco en la categoria de +100kg. Risco lluitarà contra el mexicà Ramon Flores, en el segon combat d'una categoria on hi ha 42 judoques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT