PUBLICITAT

Esteve queda fora del segon descens de la Copa del Món

  • Laura Soulié acaba 44a a Oslo, lluny d'on esperava. El fred li passa factura
EL PERIÒDIC
CHAMONIX / OSLO

Periodic
Laura Soulié, a la prova d'Hochfilzen (Àustria). Foto: EL PERIÒDIC

Ahir hi havia doble cita amb la Copa del Món. En esquí alpí, Kevin Esteve disputava el descens de Chamonix, el segon en dos dies, on no va tenir res a fer quan entre la tercera i la quarta porta va picar amb un peu i va perdre el control. Així, va quedar fora. Per altra part, en biatló era Laura Soulié la que feia front a la prova pursuit de la cita mundialista a Oslo. L'andorrana va acabar 44a amb males sensacions principalment pel fred. Tots dos, tot i competir a quilòmetres de distància, van pa¡tir el ford fred d'ahir, amb temperatures al voltant dels -16ºC.

Kevin Esteve disputava el segon descens de la Copa del Món de Chamonix i ho feia sense opcions, perquè gairebé de sortida, entre la tercera i quarta porta, va agafar massa angle en la seva trajectòria i va acabar per picar en un forat, perdent el control del peu i quedant d'aquesta manera desequilibrat i sense opcions de rectificar.

AVUI, VIDOSA A LA SUPERCOMBINADA / La Copa del Món continua avui a Chamonix amb la supercombinada, especialitat en què hi participarà Roger Vidosa. Primer disputarà la prova de descens i després l'eslàlom. Aquesta cita és important per a Vidosa per recuperar sensacions en una cita tan important com la Copa del Món.

SOULIÉ PATEIX AMB FRED / A Oslo, després d'un dia de descans, Laura Soulié va disputar la prova pursuit. L'andorrana no va trobar bones sensacions en cap moment, ja que el fred intens la va afectar. No va poder escalfar bé, i les cames en tot moment se les notava fredes i sense massa forces. Amb tot, tampoc el tir li va anar massa bé, sent ella com és una bona tirado.

L'andorrana va finalitzar la cursa 44a amb un temps de 36min 22s, a 5min 50s de la guanyadora, l'alemanya Magdalena Neuner, que amb 30min 31s va ser l'autèntica dominadora de la cursa. Segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa, la cursa de Soulié no va ser bona, tot i que va valorar el fet que no li agafessin volta les dues primeres, cosa que l'hagués deixat fora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT