PUBLICITAT

El River rep el Prat Joventut pensant en oblidar la Copa

  • Cage és el sentir de l'equip: «Volem recuperar les sensacions en defensa»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Flis lluita per un rebot en la final de Copa del passat diumenge. Foto: TONY LARA

Ed Cage és un home seriós però sincer, i ahir va dir en roda de premsa, abans del matx d'aquesta tarda (18.00, Poliesportiu d'Andorra) contra el CB Prat Joventut, que el que el River vol és «recuperar les sensacions en defensa». En realitat, el nordamericà expressava el sentiment de tota la plantilla: es pretén deixar de banda la final de Copa perduda la passada setmana. No serà fàcil, perquè el rival és complicat i ja ha vençut els andorrans les dues vegades que s'han enfrontat aquesta temporada, una en lliga catalana, i l'altra a la primera volta de la LEB Plata. «Vindrà el millor Prat de l'any, però ja ens va bé», va afirmar el tècnic Joan Peñarroya abans de la sessió de vídeo d'ahir a la tarda.

«Hem analitzat el rival, com sempre», va dir Peñarroya, «però hem de ser nosaltres». «El Prat és un equip de molt talent amb Todorovic de referència però també amb molts jugadors joves, amb molta jeta, per dir-ho d'alguna manera, que et poden fer un descosit». Per altra part, les paraules de Cage anaven pel mateix camí: «És un conjunt molt difícil perquè són molt joves però juguen molt dur». Ara bé, per al pivot «si nosaltres juguem amb la mateixa actitud, podem fer-los mal».

RECUPERACIÓ SETMANAL / El River juga avui perquè ho va demanar expressament. L'horari habitual de les 21.00 de la nit dels divendres per jugar a casa tornarà la setmana vinent amb el duel d'Aurteneche Araba, però aquesta s'ha traslladat a avui diumenge per poder recuperar els jugadors després de jugar la final copera el diumenge anterior.

El treball durant la setmana ha girat entorn de totes les facetes del joc, però mimant molt la part defensiva. «Que ens anotin 45 punts en la primera part i més de 80 al final del partit no ens estava passant, i això ho hem de millorar», va dir Peñarroya. «L'equip no necessitava cap toc d'atenció, però perdre la final de Copa contra Aurteneche ens va servir per donar-nos compte del que ens costa guanyar», va sentenciar l'entrenador català.

l'aurteneche cau a casa amb l'isb / Ahir es va jugar el gruix de la 15a jornada. L'Aurteneche Araba va perdre a casa contra el Lan Mobel ISB per 71-82. El líder provisional, però, és el Leyma Coruña, que va vèncer 66-61 el Barça. El River és ara tercer, a falta del matx d'aquesta tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT