PUBLICITAT

El Govern proposa Francesc Robert com a nou director d'RTVA

  • El nomenament del nou directiu es preveu que sigui la setmana vinent
J. J. BAIGES
ANDORRA LA VELLA

20120203181244250
Francesc Robert, en una imatge d'arxiu. Foto: TONY LARA

El ministre portaveu ja va anunciar el passat dimecres que la setmana vinent i previ a algunes reunions entre els responsables del Govern i els de Radio Televisió d'Andorra (RTVA) s'anunciarien algunes mesures o novetats pel que fa a l'ens públic de la televisió. Ahir aquest rotatiu va poder saber per fonts properes al Govern, que l'Executiu ja té el nom del nou director que substituirà a l'actual, Jordi Marticella. Es tracta de Francesc Robert. Llicenciat en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, MBA per ESADE i PADE (Programa d'Alta Direcció d'Empreses) per l'IESE. Tot i la seva professió, Robert ha estat sempre vinculat al món empresarial. Va ser conseller i vicepresident de l'empresa barcelonina La Seda i membre de la seva comissió executiva, així com vicepresident de la societat cotitzada alemanya Zapf Creations, i vicepresident del comitè de la direcció Nominàlia Internet, així com conseller de la Societat Anònima Esportiva francesa, propietària de l'equip de rugbi USAP de Perpinyà. Ha estat també director de gestions tècniques de la CASS i també ha dirigit les vuit primeres edicions del Taller d'Emprenedors, organitzat pel Govern i per Andbanc, per ajudar a joves titulats en la realització dels seus projectes empresarials.

Actualment és el conseller delegat d'Octapris Investments, conseller de Plataforma Tecnològica Econtainers SL, conseller de Valadis System SL i membre del comitè editorial a Catalunya del diari El Economista. És col·laborador acadèmic d'ESADE.

Es defineix (al seu blog) com no afiliat a cap partit polític encara que apunta «potser algun dia canvi d'opinió». Això sí, diu ser «pancatalinsta convençut» i defensor de «la idea dels Països Catalans», sense que aquesta característica no entri en contradicció amb el fet de ser andorrà, comenta. Ha col·laborat amb Ràdio Andorra, Andorra Televisió, Ràdio Valira, El Temps, El Diari de Barcelona, El Observador, EL PERIÒDIC, Catalunya Ràdio i Diari d'Andorra. El Govern però, encara no s'ha pronunciat sobre les retallades de personal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT