PUBLICITAT

Reunió entre cònsols i consellers generals massanencs

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Garrallà, Armengol, Ferré, Baró i Gelabert, reunits ahir. Foto: TONY LARA

El cònsol major de la Massana, David Baró i el cònsol menor, Raul Ferré, es van reunir ahir al matí al Comú amb els tres consellers generals de la parròquia, Daniel Armengol, Sofia Garrallà i Olga Gelabert –tots ells de Demòcrates per Andorra. La voluntat d'ambdues parts és la de realitzar reunions periòdiques per tal d'estar informats permanentment i col·laborar en les iniciatives relacionades amb la parròquia.

«Compartir informació de forma regular i treballar conjuntament en la mateixa direcció per a la parròquia i per al país», aquest és l'objectiu de les trobades que van començar ahir entre els cònsols i els consellers generals de la parròquia i que es vol que siguin periòdiques, segons informa la corporació comunal mitjançant un comunicat. De totes maneres, no es va establir una periodicitat per a aquestes reunions.

En aquesta primera presa de contacte, d'una hora i mitja, els cònsols i consellers van posar sobre la taula temes que marcaran aquest mandat, com són la llei de finances comunals, les transferències de competències o les actuacions en matèria de política turística. La filosofia és la d'unir esforços i treballar conjuntament per tirar endavant accions coordinades i coherents per al benestar de la ciutadania.

La Massana és l'única parròquia que ha volgut establir aquestes reunions. Això s'explica pel fet que els membres de DA es van dividir en les passades comunals en dues formacions –totes dues presents al Comú– i aquesta situació obliga a establir novament lligams amb els representants de la formació nacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT