PUBLICITAT

Una dona resulta ferida greu en un accident al Túnel del Pont Pla

  • El xoc entre tres vehicles va taponar el trànsit i va ocasionar llargues cues al centre del país
P. G.
LA MASSANA

Periodic
Policia i bombers en el lloc dels accidents amb els tres vehicles implicats en l'accident, ahir. Foto: TONY LARA

L'accident que va implicar tres vehicles ahir a l'entrada del Túnel del Pont Pla per la Massana en direcció Escaldes-Engordany es va saldar amb una dona ferida greu, i per altra banda el trànsit va registrar grans retencions mentre els efectius policials, bombers i SUM atenien a la víctima i retiraven els vehicles. La resta dels conductors implicats no van patir cap lesió considerable.

La dona, d'aproximadament 60 anys, tenia una contusió abdominal i va ser traslladada immediatament a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on anit es preveia operar-la de l'abdomen i avui s'esperava el control de la seva evolució pels facultatius mèdics. L'estat però, va ser qualificat pel mateix cap d'urgències com de «greu».

Les causes de l'accident encara no se saben, però es va produir amb la implicació de dos vehicles que circulaven en direcció baixada i un tercer que circulava en sentit ascendent. L'accident va provocar seriosos problemes de trànsit amb retencions que van arribar fins al centre d'Andorra la Vella i a l'avinguda Tarragona, segons les informacions facilitades per Mobilitat.

Les tres víctimes tenen 65, 27 i 18 anys respectivament i la primera conduïa un Suzuki de matrícula andorrana, mentre que els contusionats ocupaven un Mazda 3 amb matrícula espanyola. El tercer turisme implicat és un Volkswagen Golf amb matrícula espanyola. Els tres cotxes van patir danys materials considerables i van poder ser retirats de la carretera, finalment.

Només la dona va ser ingressada i la resta van ser donats d'alta, segons fonts de l'Hospital.

La topada es va produir vint minuts abans de les set de la tarda per motius que ahir encara es desconeixien.

La dotació de bombers que va ser la primera en actuar quan venia d'una altra actuació, va atendre les víctimes i després va realitzar les tasques de revisió i de neteja de la calçada.

Segons marca el protocol de seguretat, es va tallar l'accés al Túnel del Pont Pla, principal causa que va provocar aquestes retencions durant més d'una hora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT