PUBLICITAT

Els comerciants del Pas creen fitxes per captar treballadors

  • Iniciativa Publicitària col·labora amb el Govern per captar empleats
P. G.
ENCAMP

Periodic
Turistes en els comerços del carrer major del Pas de la Casa. Foto: ÀLEX LARA

Des de l'associació d'empresaris i comerciants del Pas de la Casa Inciativa Publicitària s'ha engegat una recopilació de dades informatives sobre tots els negocis que volen oferir llocs de feina. Així ho van acordar amb el ministre d'Interior, Marc Vila, i el secretari d'Estat, Xavier Espot, en unes reunions celebrades en les darreres setmanes. El president de Iniciativa Publicitària, Jean-Jaques Carrié va explicar ahir que aquesta iniciativa es fa «per col·laborar i fer tot el possible per solucionar el problema que vivim al Pas de manca de personal», va dir.

En aquest sentit des d'aquesta associació s'ha enviat per email a tots els associats reclamant unes dades que necessitarà el servei d'Ocupació per fer més efectiva la recerca de personal. Es tracta del nombre exacte d'assalariats que necessita reclutar, la formació requerida i experiència professional reclamada, la data d'inici i finalització de la relació laboral, el caràcter determinat o indeterminat del contracte laboral. La disponibilitat immeditat o no de l'assalariat. L'import del salari mensual, amb indicació del cobrament de primes o altres prestacions en benefici de l'assalariat, la indicació dels horaris de treball i els dies de descans atorgats.

Amb aquestes dades es preveu posar en marxa una iniciativa per poder respondre a totes aquestes demandes, ja formalitzades. Iniciativa Publicitària va apuntar que seria idoni celebrar un fòrum de treball d'un o dos dies al Pas on reunir empresaris i candidats als llocs de treball així com també amb responsables del Comú i del Govern. Aquesta fita però, encara no s'ha confirmat i es preveu que a partir del proper dia 9, termini per presentar les fitxes, es decideixi com plantejar l'activitat amb la finalitat de donar resposta a totes les demandes .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT