PUBLICITAT

Esteve acaba 61è a la Copa del Món tot i fer bon descens

  • L'esquiador torna a tenir prova avui i demà Vidosa serà a la supercombinada
EL PERIÒDIC
CHAMONIX / SERRE CHEVALIER

Periodic
Esteve, al descens de Garmisch. Foto: FAE

A la primera cita de la Copa del Món de descens a Chamonix, Kevin Esteve va acabar 61è. Una posició allunyada del que s'esperava, tot i que des de la FAE es considera «estrany», segons el director tècnic, Carles Visa, ja que l'esquí de l'andorrà ha estat més que correcte. «Ha esquiat bé, tècnicament és correcte el que ha fet, així que no entenem aquesta posició, si ha estat pel fred a la neu o què». Avui Esteve tindrà una nova oportunitat amb un altre descens, mentre que demà Roger Vidosa disputarà la supercombinada a la mateixa estació.

Esteve va finalitzar amb un temps de 2min 09,69s, lluny dels 2min 04s que van marcar els 14 primers. El guanyador, l'austríac Klaus Kroell, en va fer 2min 04,22s, mentre que la segona posició va ser per a l'estadounidenc Bode Miller, amb 2min 04,23s. Tercer, també molt a prop, va finalitzar el suís Didier Cuche, que havia estat el millor temps en l'entrenament del dia anterior. Cuche va marcar 2min 04,26s.

NIL RUIZ, AMB PROBLEMES AL TURMELL / A Serre Chevalier es va disputar un nou gegant amb presència andorrana. Nil Ruiz va fer una bona primera mànega situant-se entre els 30 millors, però en la segona es va enganxar en una porta, fent-se bastant mal al turmell. Avui serà examinat al metge per veure la zona afectada i si pot competir la pròxima setmana amb quatre proves FIS de dilluns a dijous. De la resta, Marc Oliveras va estar lluny (37è), mentre que Jan Missé va ser 58è i Robert Solsona 59è. Àxel Esteve i Gabriel Barios no van superar la primera mànega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT