PUBLICITAT

Ràfegues de vent que poden arribar als 140 quilòmetres per hora a les crestes

  • El Govern ha informat també que s'ha suspès l'esquí escolar per aquest proper dilluns
03022012fred
Temperatura al Port d'Envalira, aqust matí.
El Departament de Protecció Civil ha activat la fase d'alerta per ràfegues de vent molt fortes que poden arribar als 140 quilòmetres per hora a les crestes. Segons Meteofrance, aquestes ràfegues entraran al Principat a partir de les sis de la tarda d'aquest divendres i s'allargaran fins aquest dissabte a les dotze del migdia. El Govern ha informat també que s'ha suspès l'esquí escolar per aquest proper dilluns.
El comunicat tramès pel Govern també posa de relleu que durant aquesta tarda de divendres les temperatures continuaran molt baixes amb màximes de fins a -9 graus a 1.500 metres. Per aquest dissabte, la previsió indica que les temperatures encara baixaran més, fins als -10 o -12 graus a 1.500 metres. Pel que fa al vent, continuarà bufant amb força amb ràfegues de 100 quilòmetres per hora, tot i que perdrà intensitat cap al vespre-nit.

El diumenge, les temperatures mínimes seran de -12 a -15 graus a 1.500 metres, però les temperatures màximes pugen sensiblement ( -3 al Pas de la Casa, -1 a Soldeu, 6 graus positius a Andorra la Vella), mentre que el vent en altitud serà moderat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT