PUBLICITAT

Els cònsols i els consellers generals de DA de la Massana acorden establir reunions periòdiques

  • S'han tractat temes com la llei de finances comunals, les transferències de competències o actuacions en turisme
03022012_massana
David Baró i Raul Ferré amb els tres consellers generals de la parròquia, Daniel Armengol, Sofia Garrallà i Olga Gelabert aquest matí. Foto: TONY LARA
El cònsol major de la Massana, David Baró i el cònsol menor, Raul Ferré, s'han reunit aquest divendres al matí al Comú amb els tres consellers generals de la parròquia, Daniel Armengol, Sofia Garrallà i Olga Gelabert. La voluntat d'ambdues parts és la de realitzar reunions periòdiques per tal d’estar informats permanentment i col·laborar en les iniciatives relacionades amb la parròquia.
Compartir informació de forma regular i treballar conjuntament en la mateixa direcció per a la parròquia i per al país. Així s’ha acordat en la primera reunió que han mantingut aquest matí els cònsols de la Massana i els tres consellers generals de la parròquia.
En aquesta primera presa de contacte, d’ una hora i mitja, els cònsols i consellers han posat sobre la taula temes com la llei de finances comunals, les transferències de competències o les actuacions en matèria de política turística. La filosofia és la d’unir esforços i treballar conjuntament per tirar endavant accions coordinades i coherents per al benestar de la ciutadania.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT