PUBLICITAT

Un «ok» i comença el somni

  • El vistiplau definitiu de la FIS a la neu de l'Avet posa la cirereta a una simbòlica encesa de llums per iniciar el compte enrere de l'esdeveniment: falta una setmana
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els assistents observen l'encesa de llums, a la plaça de la Rotonda, ahir. Foto: TONY LARA

Molta llum, colors, música i petites dosis de patriotisme a la plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella. Que la Copa del Món no passa cada dia. Que el petit país es donarà a conèixer a tot el món. Que aquest ha de ser el punt de sortida d'una aposta per portar esdeveniments de caràcter internacional al país. Són aquests posicionaments els que van voler expressar els quatre parlamentaris de l'acte de l'encesa de llums de la Copa. Parlem del ministre de Turisme, Francesc Camp, el president de Crèdit Andorrà, Antoni Pintat (el principal patrocinador de la cursa), el director del comitè organitzador de la competició, Conrad Blanch, i el president de la FAE, Albert Coma.

Els més eufòrics, els dos darrers. Blanch va posar la cirereta del pastís a la celebració anunciant que la pista Avet havia passat el control de qualitat de neu fet ahir per la Federació Internacional d'Esquí. I Coma va posar les dosis d'optimisme, «que tremolin, que pensin que som molt grans», va cridar confiat de l'èxit de la prova. Això sí, el president va mostrar la seva «tristesa» pel fet que la participació andorrana en aquesta competició sigui nul·la.

Quedava clar que ahir era dia d'optimisme. Fins i tot Camp es va llançar a assegurar que Andorra es convertirà a partir d'ara en «una cita ineludible al circuit de la Copa del Món».

I després dels parlaments, més d'un centenar de persones van acompanyar el metafòric acte d'encesa. Els projectors de llums es van encendre per entrecreuar-se al cel. Un cel clar, que anticipava fred. El fred que acompanya una competició mundial. Comença el somni.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT