PUBLICITAT

La nova pàgina web de la cambra, més interactiva

  • La CCIS vol continuar ser un referent formatiu i de difusió més intuïtiu
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El President de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, explica als mitjans de comunicació la nova web, ahir. Foto: ANA

La nova pàgina web de la Cambra de Comerç, Industria i Serveis (CCIS) té una nova imatge i el que és més important, una nova manera de difondre els seus continguts. Segons va assegurar ahir el president de la CCIS, Marc Pantebre, «ja feia 10 anys que teníem la web de la Cambra i l'accés als continguts ara no responia a les expectatives», va explicar. Per aquest motiu el nou disseny pretén donar un caire més interactiu i transparent i vol fer que els continguts «siguin més intuïtius», va dir Pantebre.

Amb el nou lloc web la Cambra facilitarà la inscripció a cursos de formació, per exemple, i altres tràmits. A més també s'aprofitarà per poder tenir un contacte amb les noves tecnologies i les xarxes socials per tenir una difusió més instantània dels continguts que cada dia generi la Cambra.

Tal i com va explicar Pantebre la pàgina d'introducció del web és la que estableix els principals continguts que des de la CCIS es volen transmetre. Així està la secció de les notícies, els destacats (on està la informació de les properes eleccions de la Cambra) i altres com l'opinió de la mateixa organització.

A la nova web també es disposarà de tota la informació sobre els cursos, perquè segons va explicar el president de la Cambra es vol continuar «sent el referent formatiu». Pantebre va destacar que el 2011 va ser l'any on es van impartir més cursos formatius amb un total de 68 per a 827 alumnes. En aquest sentit la CCIS també vol convertir-se en referent informatiu dels sectors empresarials sobre temes com l'obertura econòmica. Per a la qual cosa s'ha creat una comissió que té previst reunir-se la setmana vinent amb dos ministres per parlar sobre aquesta qüestió. «Ens sentim com un interlocutor privilegiat», va dir Pantebre, qui a més va destacar el projecte d'elaborar un futur manual pràctic sobre l'obertura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT