PUBLICITAT

Laura Soulié acaba 31a a la Copa del Món d'Oslo

  • En esquí alpí l'entrenament mundialista de Chamonix deixa Esteve 65è
EL PERIÒDIC
OSLO / CHAMONIX

La Copa del Món de biatló va arribar ahir a Oslo amb la cursa dels 7,5km on hi era Laura Soulié. L'andorrana va finalitzar 31a, el que des de la FAE es considera un «bon resultat» perquè és «a prop de les 30 millors, que és l'objectiu», segons el director tècnic de la federació, Carles Visa.

Soulié, que demà competirà en la cursa pursuit de la cita mundialista a Oslo, va estar molt encertada en tir, i es va trobar realment còmode en l'esquí, deixant de banda els moments passats d'aquesta temporada en què no recuperava sensacions. Dissabe haurà de demostrar-ho també a la cursa pursuit.

COPA DEL MÓN D'ESQUÍ ALPÍ / A Chamonix, ahir es va celebrar el primer i únic entrenament de la Copa del Món de descens, amb doble presència de la FAE. Kevin Esteve va finalitzar 65è a una pista que coneix molt bé i que és com jugar a casa perquè és on la federació té el centre neuràlgic. Amb tot, Esteve va finalitzar a més de cinc segons del primer, el suís Didier Cuche, i avui sortirà amb el dorsal 56. Així mateix, Roger Vidosa també va fer aquest entrenament de la Copa del Món de descens, tot i que no competirà avui. L'andorrà el va realitzar com a posada a punt de cara a Sochi, i va ser 76è a gairebé tres segons d'Esteve.

Per altra part, els equips de la FAE encara van tenir més presència ahir amb altres dues proves FIS. La primera a les Menuires, on Sara Raméntol va tornar a disputar el supergegant sent 37a amb 73,25 punts, un resultat «bo», segons Visa, tot i que inferior al del dia anterior. Per últim, a Serre Chevalier Nil Ruiz i Marc Oliveras no van fer un bon gegant en ser 34è i 40è, respectivament. A més, Jan Missé va acabar 67è, Gabriel Barios 68è i Robert Solsona 76è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT