PUBLICITAT

Moisés reforçarà l'Hotels Plaza fins final de campanya

  • El jugador accepta la petició personal de De la Rosa i jugarà a Jaén dissabte
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Moisés, en un partit de la passada temporada amb el club andorrà. Foto: ÀLEX LARA

Abans que s'acabés el termini per fitxar en el mercat d'hivern, l'Hotels Plaza va tancar al final de la setmana passada la nova fitxa de Moisés, de 36 anys i jugador del club fins la temporada passada després d'una dècada defensant la seva samarreta. El jugador ha acceptat la petició personal de l'entrenador, Xavi De la Rosa, per tornar a l'entitat fins final de temporada, a cost zero i tenint sempre en ment de mutu acord que la preferència és el FC Encamp, equip del que forma part. De moment, Moisés entrena amb l'Hotels, i demà viatja amb l'equip a Jaén per jugar dissabte a la tarda contra el Fuconsa.

El tècnic De la Rosa va explicar ahir en roda de premsa que la incorporació de Moisés és una petició personal, ja que el jugador entrenava de quan en quan amb el club i es manté en forma, i especialment perquè «hem estat tres setmanes que entrenem set jugadors». Les lesions –Carlinhos ja n'ha sortit, però ara hi són Cabinho i Yuki– i les convocatòries de la selecció romanesa que afecten Soti i Emil –aquesta jornada no són amb l'equip perquè són amb Romania precisament–, han deixat el primer equip molt tocat a l'hora de preparar els partits.

De fet, el club té ara deu jugadors professionals i tres amb fitxa del filial (Diego, Toni i Yuki), i així la novetat de Moisés permet pensar en poder fer sessions de millor qualitat, al mateix temps que el tècnic confia en el bon fer del jugador en els partits que resten de temporada: «Moi continua tenint un nivell molt alt». Així mateix, el club va informar ahir de la incorporació als entrenaments del juvenil Marc Pires Pita, de 16 anys, del qual De la Rosa parla meravelles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT