PUBLICITAT

La Pirena diu adéu al Principat amb una cursa esprint al matí

  • L'alemany Andres guanya l'etapa del Tarter i la d'avui de Grau Roig només tindrà 3 km
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Un dels múixers, ahir a la sortida de l'etapa a l'estació de Soldeu-El Tarter de Grandvalira. Foto: GONZALO AZUMENDI

Una cosa és la manca de neu, i una altra que hi hagi massa i que a més faci massa fred. El cas és que si no és per una cosa és per altra, i la Pirena 2012 està marcada pels seus canvis a Andorra. Si bé l'etapa de demà no es farà a Naturlàndia per manca de neu i es correrà a Plateau de Beille, la jornada d'avui que s'ha de disputar a Grau Roig (Grandvalira) pateix dos canvis. El primer, que no serà a les 10.00 sinó a les 9.00 del matí, i el segon i més important, que la cursa serà en format esprint, ja que s'han escurçat els quilòmetres i al final només en seran tres. Amb tot, el lliurament de trofeus serà a les 12.30.

Ahir, en l'etapa nocturna del Tarter sense presència dels competidors d'skijoring, va ser Tom Andres, l'alemany incansable, qui va vèncer una nova jornada. D'aquesta manera, Andres manté el lideratge de la competició amb un avantatge més que còmode respecte al seu màxim perseguidor, Iker Ozcoidi, que és a la general a 12min 45s. Precisament va ser el basc qui va ser segon a la meta d'El Tarter, a 18s de l'alemany, mentre que tercer va acabar el també alemany Ullrich Kuhn, a 1min 28s. A la general, de moment completa el podi el txec Pavel Pfeifer, a 39min 02s d'Andres. Pfeifer ahir va perdre 4min 18s respecte al líder, en acabar l'etapa 6è. En la categoria d'skijoring, com que ahir no hi va haver competició la classificació segueix amb domini txec: les cinc primeres posicions són per corredors i corredores d'aquesta nacionalitat, amb Pavel Porubsky líder, Michal Zenisek segon a 7min 47s, i Jiri Suchy en tercera posició a 13min 29s.

MENYS SET GRAUS AHIR / Les temperatures són un dels maldecaps avui, ja que es preveuen que baixin força. Ahir a la cursa es va viure una mínima de set sota zero, normal per ser nocturna. Avui serà una etapa ràpida i matinal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT