PUBLICITAT

Raméntol assoleix el millor resultat de la temporada

EL PERIÒDIC
LES MENUIRES

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Sara Raméntol va aconseguir ahir el seu millor resultat de la temporada en acabar 11a al supergegant de les Menuires, i entrar entre les tres millors de les esquiadores del 1996. La jove andorrana va sumar 63,60 punts FIS, un resultat molt positiu.

Segons el seu entrenador, Pierre Berneron, Sara «ha aprofitat molt bé el dia, la meteorologia li ha donat una oportunitat i l'ha sabut aprofitar molt bé». Així mateix, el tècnic de la FAE va assegurar que Raméntol «està mostrant una molt bona actitud i ha fet una bona baixada, més que correcta». En la mànega de supercombinada, l'andorrana, després de realitzar un eslàlom correcte, va acabar finalment la 21a, de manera que agafa per primera vegada punts FIS en aquesta disciplina. Raméntol en va sumar 106,85. Avui tindrà un supergegant al davant.

ENTRENAMENT DE COPA DEL MÓN / A Chamonix, Kevin Esteve és avui al primer i únic entrenament del descens de la Copa del Món. Així mateix, l'equip masculí de la FAE participa al gegant de Serre Chevalier. En biatló, Laura Soulié disputa els 7,5km de la Copa del Món d'Oslo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT