PUBLICITAT

Aprovat el pla d'estudis del màster en odontologia de la Universitat de les Valls

  • L'objectiu dels promotors és començar els estudis a partir del proper curs acadèmic
01022012-universitat
Captura de pantalla del web de la Universitat de les Valls
El Govern ha aprovat aquest dimecres el reconeixement del pla d'estudis del màster en odontologia de la Universitat de les Valls (UdV). Aquest era el darrer escull que havia de superar la UdV perquè la seva titulació sigui vàlida en tots els Estats membres de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior. Els promotors de la iniciativa en conversa amb l'ANA han manifestat la seva alegria per la decisió del Govern i han explicat que "a partir d'avui mateix ens hem posat en contacte amb tots els candidats preinscrits per anunciar-los la bona notícia". L'objectiu és començar els estudis a partir del proper curs acadèmic.
A proposta de l'Agència de Qualitat d'Ensenyament Superior d'Andorra, el Govern ha aprovat aquest dimecres el pla d'estudis per obtenir el màster en odontologia de la Universitat de les Valls (UdV). Aquest reconeixement era necessari perquè la titulació obtinguda a la UdV sigui vàlida en tots els Estats membres de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior. Són estudis de màster en dos cicles, un de 180 crèdits i un segon de 120 crèdits, amb una durada de quatre anys.

La mancança d'aquest reconeixement va impedir que la UdV iniciés el pla d'estudis durant el curs acadèmic 2011-2012. Ara, i segons han declarat els seus promotors, la Fundació Maria Teresa Ricart, l'objectiu serà poder començar el proper curs acadèmic.

Per aconseguir-ho "a partir d'avui mateix, quan ens han comunicat la resolució del Govern, ens hem posat en contacte amb tots els candidats preinscrits per anunciar-los la bona notícia". A més, també han dit que es posaran en contacte amb els diferents col·legis professionals dels països d'on procedeixin els futurs alumnes per explicar-los l'existència d'aquesta titulació a Andorra reconeguda en l'espai europeu.

El Govern, a través del seu portaveu Jordi Cinca, s'ha felicitat que finalment s'hagi desencallat aquesta iniciativa privada que "afavorirà l'arribada d'estudiants'" A més, Cinca ha explicat que només han seguit criteris educatius a l'hora de decidir si es podia o no obrir aquesta Universitat i que en cap cas té "res a veure en l'exercici de la professió que es regula per altres paràmetres propis de les professions liberals d'Andorra".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT