PUBLICITAT

El Col·lectiu de Funcionaris de la Policia portarà les retallades a la Batllia

  • Dels 108 afiliats que formen aquest col·lectiu, 63 han assistit a l'assemblea general, i tots ells han votat a favor
01022012_policia
L'edifici de la Policia.
El Col·lectiu de Funcionaris de la Policia (CFPA) ha decidit aquest dimarts al vespre que portarà el projecte de llei de contenció de la despesa de personal a la Batllia. Dels 108 afiliats que formen aquest col·lectiu, 63 han assistit a l'assemblea general, i tots ells han votat a favor d'engegar el procés judicial. Tal com ha explicat el president del CFPA, Salvador Prieto, "hem de demanar que es respectin els nostres drets i el contracte laboral que se'ns va fer".

Les retallades dels funcionaris acabaran finalment a la Batllia. Tot i que la Plataforma de Funcionaris encara està pendent de saber si es fa una esmena per limitar en el temps l'aplicació de les mesures de contenció de la despesa, el Col·lectiu de Funcionaris de la Policia ja ha pres al decisió. De fet, encara que la Plataforma acabés anant també a la Justícia, el president del CFPA recorda que ells haurien de recórrer per separat, ja que la Llei de la Policia els permet associar-se entre ells però no amb col·lectius externs a la Policia.

Així doncs, l'assemblea general per votar si recórrer o no a la Justícia ha comptat amb l'assistència de 63 dels 108 afiliats, i tots ells han votat a favor. Tal com ha explicat el president del CFPA, doncs, s'engegarà el procés per part de tot el col·lectiu. Fins que no entrin en vigor les mesures aprovades, però, no poden entrar cap recurs a la Batllia, però des del primer moment es trametrà l'encàrrec a l'advocat perquè gestioni el procés.

Pel que fa a la demanda de la Plataforma de Funcionaris perquè es limiti en el temps l'aplicació de la llei, el CFPA no es pronuncia ja que asseguren que "encara que quedi limitada no ens serveix". Reclamen que no s'arribi a aplicar perquè "són els nostres drets", i "el Govern va formular uns contractes laborals amb unes condicions i ara els ha de complir".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT