PUBLICITAT

L'home que va robar a Quars haurà de pagar 2.200 euros

L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

L'home que el maig del 2010 va accedir a l'establiment Quars de l'avinguda Meritxell de la capital i, un cop a dins, va rebentar la porta que uneix aquest comerç amb la joieria Cartier, va ser condemnat ahir a un any de presó condicional i a pagar al propietari del comerç 2.184 euros.

El dia del judici l'home va reconèixer els fets malgrat que en tot moment va mantenir la seva versió que no va furtar res. Una situació que no van compartir els representants de la botiga presents a la vista, que van assegurar que els van desaparèixer sis ulleres (que no han estat localitzades).

Segons la versió de l'acusat, que treballa com a cuiner, havia begut molt aquella matinada, un fet que sumat a les catorze pastilles diàries que s'ha de prendre (problemes de cor, diabetis i problemes psiquiàtrics) van comportar una barreja fatal. L'home va assegurar que no recordava gaire cosa d'aquella nit, només que va pujar a uns cubells de brossa per fer les seves necessitats. Del que va fer a dins de Quars i de per què ho va fer no en va poder donar una resposta clara.

El Ministeri Fiscal havia sol·licitar una pena de presó de dos anys, part condicional, i l'abonament a Quarts de 2.566,10 euros en concepte de responsabilitat civil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT