PUBLICITAT

DA deixa a la Comissió d'Interior la decisió d'acotar en el temps les retallades

  • Dins el grup hi ha consellers favorables a les demandes funcionarials
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la reunió que van mantenir els representants dels funcionaris amb la comissió d'Interior Foto: ÀLEX LARA

El grup parlamentari demòcrata va decidir posposar la decisió sobre si esmenar el projecte de llei de les retallades perquè quedi acotat en el temps. Ahir mateix els consellers demòcrates de la Comissió Legislativa d'Interior van trametre als seus companys de grup les demandes exposades pels representants de la Plataforma de Sindicats, però no van prendre encara cap decisió. Tot i que diversos consellers estarien a favor de limitar el temps d'aplicació de la llei, es va decidir que sigui la comissió la que triï què fer.

Els representants de la Plataforma de Funcionaris van exposar, dimecres passat, les principals demandes de modificació del projecte de llei de contenció de la despesa de personal davant la Comissió d'Interior. Els funcionaris van indicar com a prioritat que es posi una limitació en el temps a l'aplicació de les retallades, perquè quan entri en vigor l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, no es vegin doblement gravats. De fet, els representants de la Plataforma van condicionar a aquesta esmena que s'acabi portant el text a la Justícia o no.

La presidenta de la Comissió, Sílvia Riva, va dir que calia comentar la qüestió amb el grup parlamentari, però no s'ha pogut prendre una decisió unànime. Alguns consellers consideren que cal limitar l'aplicació de la llei a l'entrada en vigor de l'IRPF, mentre que altres creuen que ha de quedar fixada en una data concreta, i altres no farien cap modificació en aquest aspecte. Així, el grup va decidir que sigui la Comissió d'Interior la que acabi d'estudiar la millor manera de fer-ho tenint en compte els diferents punts de vista, informa l'ANA. El termini de presentació d'esmenes acaba el proper 7 de febrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT