PUBLICITAT

Estalvi d'uns 20.000 euros anuals amb el trasllat de l'APDA

  • L'organisme treballarà des de la seu del Consell General a mitjan febrer
E. O. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vista de la seu del Consell General i de la plaça inferior per on s'entrarà Foto: TONY LARA

Alguns organismes ja han traslladat les seves dependències a la nova seu del Consell General, com a mesura de contenció de la despesa. És el cas del Raonador del Ciutadà, que hi és des de finals de la setmana passada, o del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra i de la Unitat d'Intel·ligència Financera. Properament ho faran el Tribunal de Comptes i l'Agència de Protecció de Dades, que començarà el seu trasllat el proper dia 13 de febrer i compta que aquella setmana ja comenci a operar des de les noves dependències. Amb el canvi d'ubicació, es calcula que l'estalvi sumarà al voltant dels 20.000 euros anuals en el lloguer dels locals per ubicar l'APDA. També el Tribunal Constitucional ha canviat d'ubicació i ocupa ara l'antic edifici de Sindicatura.

El director de l'APDA, Joan Crespo, és conscient que durant el trasllat la feina de l'agència es veurà afectada, aquella setmana l'agència estarà en «stand by», però va assegurar que «es procurarà perjudicar el menys possible» al públic, a la societat en general.

El trasllat es fa en el marc de la contenció de la despesa i la reducció dels pressupostos, també dels organismes dependents del Consell General. Es demana «un esforç per part de tots», explica Crespo, també a l'agència, que «s'haurà d'adaptar» als nous despatxos. En aquest sentit, el director de l'APDA va explicar que l'edifici s'adapta a les institucions i per rebre els ciutadans. L'accés, però, no serà el mateix que per entrar al Consell General, sinó que serà per la plaça –encara no acabada ni oberta– que donarà al carrer Prat de la Creu, per la qual s'ha habilitat un passatge per tal que es pugui accedir a les institucions que ja alberga i les que albergarà properament, l'edifici. «L'accés per dalt no serà permès», va exposar Crespo.»



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT