PUBLICITAT

L'Andorra encadenarà tres duels a casa en la segona volta

  • La fallida d'Spanair afecta el president Maset i Olivera per viatjar a Eivissa per la Copa
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El partit contra l'Eivissa de dissabte va ser molt "calent" Foto: TONY LARA

Ahir el CV Andorra va rebre el nou calendari de la segona volta de la Superlliga 2, en què va quedar establert que els andorrans encadenaran tres partits consecutius al Poliesportiu d'Andorra, mentre que l'última jornada regular serà el 24 de març a casa de l'etern rival, el Pachá Eivissa Vòlei. Precisament el duel serà al pavelló Es Viver eivissenc on es disputarà el pròxim cap de setmana la Copa Príncipe, i on els andorrans es tornaran a trobar amb els illencs, que van guanyar 1-3 el passat cap dissabte als Serradells en un dur partit.

El CV Andorra obrirà la segona volta el dia 11 de febrer a la pista del CV Almoradí, ara mateix el segon classificat de la Superlliga 2. A la següent jornada del 18 de febrer els andorrans descansaran, mentre que tornaran a la competició amb una triple cita al Poliesportiu en l'horitzó. Primer, el 25 de febrer contra el líder ara, el CyL Palencia, després, el 3 de març, contra l'Eivissa; i finalment rebran l'Almoradí, el 10 de març. A partir d'aquí, només els hi restaran dues jornades: el 17 de març a Palència, i el 24 de març a Eivissa, equip contra qui els andorrans tenen una motivació extra.

SPANAIR AFECTA AL CLUB EL MÍNIM / La fallida de la companyia aèria Spanair, que volava habitualment a les Illes Balears, només ha afectat dos membres del club. Es tracta dels vols que tenien previstos el president, Natxo Maset, i el del jugador Erik Olivera, des de Madrid. Amb tot, les gestions del club ja tenen gairebé enllestit el canvi de companyia. El club calcula que el club estarà acompanyat al pavelló Es Viver d'Eivissa amb una trentena de seguidors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT