PUBLICITAT

La llista de Soulié per l'Europeu descarta Vilana per la lesió

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Finalment Joan Vilana no podrà competir amb la selecció nacional a la cita dels Campionats d'Europa d'esquí de muntanya que es disputen el pròxim cap de setmana a Pelvoux (França). L'andorrà no s'ha pogut recuperar a temps de la seva lesió a la mà, i es quedarà a casa. Així, la FAM va fer ahir oficial la llista d'elegits pel seleccionador Jacques Soulié.

Finalment hi seran a Pelvoux sis corredors sèniors: Joan Albós, Ludovic Albós, Ferran Vila, Dodo Guilad, Xavi Comas i Manel Pelegrina; en espoirs entren els joves Marc Riera i Xavier Areny. Tots aquests seran sota les ordres de Soulié. Així mateix, el responsable dels joves, Carlo Ferrari, tindrà en júniors Jaume Planella, Inka Bellés i Laia Coma, i per últim en categoria cadet, Oriol Bertran.

Tot i aquesta ampla llista de corredors, els tècnics decidiran el dia anterior a cada prova qui correrà en quines curses, tot depenent de l'estat de forma en què hi hagin arribat els esquiadors. Les competicions són les següents: diumenge dia 5 es disputarà la cursa per equips sènior; el dilluns 6, la cursa esprint per a totes les categories; el dimarts dia 7, la cursa individual de joves; el dimecres 8, la individual però en categoria sènior i espoir; el dijous 9, la vertical de totes les categories; divendres 10, la competició de relleus per totes les categories tancarà aquests Campionats d'Europa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT