PUBLICITAT

Andorra Turisme participarà per primera vegada a la fira Randonée

  • L'esdeveniment gira a l'entorn del turisme de natura, que el Govern vol potenciar
  • Les pròximes cites seran a Moscou i Londres, on hi ha un bon mercat d'hivern
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Andorra participarà l'any que ve, per primera vegada, en la fira Randonée de París. Així ho va anunciar ahir el ministre d'Economia i Finances, Pere López, en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Consell de Ministres. La Randonée gira a l'entorn del turisme de natura i, segons va explicar López, la decisió de participar-hi forma part de "l'aposta per aquest tipus de turisme".

El titular d'Economia i Finances va ser l'encarregat de presentar el calendari de fires d'An- dorra Turisme per al període comprès entre el setembre d'aquest any i el novembre del vinent. Les properes cites són la fira Leisure de Moscou, entre el 21 i el 24 de setembre, i la WTM de Londres, entre el 8 i l'11 de novembre. En tots dos casos, López va recordar que "tant el mercat rus com el britànic són molt importants pel que fa al turisme d'hivern".

Just abans d'acabar l'any, entre el 30 de novembre i el 2 de desembre, Andorra Turisme participarà en l'EIBTM de Barcelona. Aquest esdeveniment servirà per presentar el club de producte MICE, relatiu al turisme de congressos i reunions.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT