PUBLICITAT

Andres gairebé sentencia abans d'arribar a Andorra

  • La cursa aterra a Soldeu-El Tarter amb la nocturna a partir de les 18.30
EL PERIÒDIC
VAQUEIRA

Periodic
Un dels equips, durant la nocturna d'una edició anterior al Principat Foto: O. M.

La Pirena 2012 arriba avui al Principat i marxarà demà, després que ahir l'organització confirmés que no es podrà disputar la tercera de les proves destinades al Principat, prevista per a Naturlàndia. Així, Plateau de Beille substituirà la cita laurediana. Esportivament, l'alemany Tom Andres arriba a Andorra com a líder destacat i amb totes les opcions d'aconseguir la seva quarta Pirena, després de superar ahir també els seus rivals a l'11a etapa de 25km disputada a Vaquèira Beret, i esgarrapar dos minuts més el seu màxim perseguidor, el basc Iker Ozcoidi.

A partir de les 18.30 d'avui, des de l'estació de Soldeu-El Tarter de Grandvalira es prendrà la sortida de la 12a jornada. Com que serà nocturna, la tercera i última que es faci de nit d'aquesta edició, només hi participaran els trineus, i no els competidors d'skijòring. Aquests tornaran a córrer en la cursa de demà (10.00), amb sortida i arribada a la zona del pàrquing de Grau Roig (Grandvalira), en la que serà la 13a jornada.

Després la competició viatjarà a l'estació francesa de Plateau de Beille, després que l'organització descartés desplaçar-se a Naturlàndia per la manca de neu de l'estació laurediana, tot i les últimes nevades que han caigut a les pistes andorranes en els últims dies.

Així, després de la cita francesa, la caravana de gossos i esquiadors es desplaçarà a La Molina, on finalitzarà aquesta edició de la Pirena 2012 que ja té gairebé guanyador amb Tom Andres, que sumaria si no pateix cap problema en el que queda de competició, el seu quart títol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT