PUBLICITAT

Creada la Taula per a la formació en el treball

  • L'ens vetllarà per aplicar les noves polítiques ocupacionals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra va fer pública ahir la constitució oficial de la Taula permanent per a la formació en el treball. L'òrgan, de caràcter consultiu, avaluarà i analitzarà les mesures de formació ocupacional i continuada en el treball.

Aquest nou ens respon al treball iniciat des dels ministeris de Treball i d'Educació per millorar la situació dels treballadors del país, tant pel que fa als aturats com als que estan en actiu. La taula estarà formada per dotze membres, quatre dels quals seran designats en qualitat de representants del Govern. També hi haurà quatre representants de les organitzacions sindicals (SAT, USdA i el Sindicat de Treballadors del sector del Comerç i Hoteleria) i quatre representants de les organitzacions empresarials (la Cambra, la CEA i la Pime). Es reuniran un mínim d'una vegada cada dos mesos.

Una de les responsabilitats de la taula serà emetre informes avaluadors sobre els avantprojectes de llei que es duran a terme per regular matèries relacionades amb la formació professional i la formació ocupacional. Aquests avantprojectes parteixen del reglament aprovat fa una setmana encarat a potenciar les formacions ocupacionals a empreses.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT