PUBLICITAT

La neu caiguda permetrà l'espectacle de la Pirena

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels participants a la Pirena, sota una forta nevada Foto: EL PERIÒDIC

Demà arriba la Pirena 2012 a Andorra i ho fa en les millors condicions, gràcies a les nevades dels últims dies que han deixat gruixos de 50 centímetres de neu nova a Grandvalira, escenari de la 12a i 13a jornada que es disputaran demà i demà passat a El Tarter i Grau Roig.

Ahir es va disputar la 10a etapa entre Vaquèira i Montgarri, amb 35 quilòmetres de recorregut, en una jornada nocturna, la segona d'aquest any, que al tancament d'aquesta edició encara no havia finalitzat. Avui, la Pirena arriba a la Vall d'Aran des de l'estació de Vaquèira, mentre que demà sortirà i arribarà a El Tarter, en una etapa que s'iniciarà a les 18.30 des del pàrquing, en el que serà la tercera i última jornada nocturna d'aquesta Pirena. Seran 14 quilòmetres, on no hi seran els d'skijoring.

Al dia següent, la cursa de trineu amb gossos per excel·lència sortirà de Grau Roig amb 12km per davant, mentre que la cita continuarà divendres a Naturlàndia, des de les 10.00 del matí. Aquí estan previstos 16km, però tot dependrà de l'estat de la neu, encara que tot apunta que es podrà fer gran part del recorregut establert per l'organització.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT