PUBLICITAT

Oliveras assoleix la 13a plaça al Nacional de França

  • Gutiérrez sap avui en quin punt es troba de la lesió, per planificar el que resta de temporada
EL PERIÒDIC
LES MENUIRES

el Campionat de França júnior d'esquí alpí ha arribat a Les Menuires amb l'artilleria andorrana preparada en categoria masculina. Ahir, al supergegant, Marc Oliveras va assolir la 13a posició després d'una bona baixada, tot i que no massa destacada en quant a punts FIS (52,62). Amb tot, Oliveras es va situar entre alguns il·lustres del panorama continental. Així mateix, avui Mireia Gutiérrez coneixerà el dictamen dels metges respecte a al seva lesió d'espatlla.

Oliveras va ser 13è a Les Menuires amb un temps de 1min 15,89s, no massa lluny del millor temps, 1min 14,10s del croat Tin Siroki. Pel que fa a la resta de l'equip, Nil Ruiz va acabar 49è (1min 17,78s), mentre que Gabriel Barios va ser 77è (1min 19,60s), i Jan Missé 81è (1min 19,67s). Una mica més lluny, Robert Solsona, 100è (1min 21,26s). Joan Verdú no hi va participar per patir del turmell, i avui passarà un control mèdic per examinar la zona. Avui, de nou un supergegant, prova FIS, amb Roger Vidosa en la línia de sortida.

AHIR, DIA DE PROVES PER A LA ‘MIMI' / Mireia Gutiérrez va tenir ahir el dia complet amb diferents proves perquè avui els metges tinguin tota la informació i puguin decidir si ha de continuar amb el tractament de rehabilitació, o ja començar a tenir una activitat més activa, potser fins i tot normal, i pensar en el que queda de temporada. Aquest és el desig de la FAE i de l'esquiadora, que esperen poder planificar les competicions que resten, sobretot de cara a la Copa d'Europa, i qui sap si fins i tot amb opcions de poder disputar en dues setmanes la Copa del Món de Grandvalira, una fita que encara es veu massa a prop com per poder competir-hi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT