PUBLICITAT

Peñarroya: «Perdent, la reacció de l'equip serà encara millor»

  • El tècnic del River admet la superioritat rival i avisa: «Tenim 24 hores per estar tristos»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya fa una ganyota en una conversa amb un àrbitre, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

Joan Peñarroya estava lògicament trist per la derrota, però no va voler dramatitzar sobre el fet de deixar escapar la Copa. «Sap greu perquè teníem il·lusió per guanyar la Copa i celebrar-ho amb la nostra gent però guanyar o perdre no ha de variar res», va indicar. Positivista davant el cop baix que va rebre ahir el River, el tècnic del conjunt andorrà creu que aquesta derrota farà posar els peus a terra a l'equip en indicar: «Estic convençut que, perdent, la reacció de l'equip serà encara millor. El que ha passat no ens farà perdre la fe en nosaltres».

Ara toca passar pàgina i centrar-se en el gran objectiu, la Lliga LEB Plata en la qual el River és líder destacat, amb un partit menys que tothom i dues derrotes menys que l'Aurteneche. Per això el tècnic va ser clar i directe: «Tenim 24 hores per estar tristos, igual que si haguéssim guanyat. Dimarts reprenem els entrenaments».

Sobre el partit, Peñarroya va ser coherentment autocrític. El River va tenir davant un equip millor i ell així ho va reconèixer: «No hem estat al nostre nivell i ells ens han dominat en la batalla física, per això no hem tingut l'equilibri que necessitem i la nostra agressivitat en atac tampoc ha estat bona...». El cert és que aquesta derrota és un revés per al River després de fer una primera volta impecable en la lliga, però lluny de dir que el bàsquet ahir va ser injust amb el River Peñarroya va assegurar: «El bàsquet ha estat just amb l'Aurteneche. Nosaltres hem fet el pitjor partit a casa de tota la temporada i ells han estat millor en tot».

Iñaki Merino ni s'ho creia / El tècnic de l'Aurteneche estava realment emocionat perquè ni es creia que el seu equip havia emmudit el poliesportiu: «No imaginàvem això. Ni estar aquí, que ja és tot un èxit, ni el bon partit que ens ha sortit», va dir amb modèstia. De fet creu que el seu equip sap treballar i patir però no es veu lluitant per pujar: «De l'Andorra no tinc dubtes, pujarà, però nosaltres... A veure si anem als play-off i podem passar alguna ronda».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT