PUBLICITAT

Dos dels ferits en l'accident encara són a la UCI

  • Segons l'informe del SAAS evolucionen favorablement dins de la gravetat
  • Una tercera persona amb un traumatisme rebrà l'alta properament
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Les dues persones ferides de gravetat en l'accident d'aquest dimarts entre un turisme i un autobús a les Bordes d'Envalira, a Canillo, continuen ingressades a la UCI. Segons va informar el SAAS, evolucionen favorablement dins de la gravetat després d'haver estat intervingudes quirúrgicament.

D'aquestes dues persones ferides greus, totes dues de nacionalitat francesa, la dona, C. R., de 54 anys, va ser intervinguda dimarts dels politraumatismes que presentava, i de moment no han sorgit complicacions, segons el SAAS. Actualment es troba ingressada a la Unitat de cures intensives i l'evolució és favorable, tot i que el pronòstic continua sent greu. L'altre ferit, E. C., de 19 anys, també va ser intervingut per politraumatismes i la seva evolució també és favorable, dins de la gravetat.

Dels quatre ferits traslladats dimarts en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tres continuen ingressats. El quart ja va ser donat d'alta el mateix dimarts de l'accident. A més dels ferits greus, una dona de 74 anys, que respon a les inicials T. X. C., va ser intervinguda d'un traumatisme facial. Segons les fons de l'hospital, i si no hi ha complicacions, serà donada d'alta properament.

L'accident es va produir cap a les 8:30 del matí, quan un vehicle amb matrícula francesa va envair el carril contrari, on circulava un autobús de línia de la Cooperativa Interurbana. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT