PUBLICITAT

El supergegant de Garmisch, anul·lat per la neu

  • Vidosa és setè en el segon descens FIS a Saint Gervais i Nil Esteve, vuitè, el millor andorrà en l'eslàlom al Pas de la Casa?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Nil Esteve, al podi del Borrufa d'aquest any, la setmana passada Foto: LAIA BUIRA

El supergegant de la Copa del Món que s'havia de disputar ahir a l'estació alemanya de Garmisch-Partenkirchen va ser anul·lat a causa de les nevades caigudes ahir i per tant Kevin Esteve, l'únic representant d'Andorra, no va competir.

No va ser una gran jornada per als esquiadors de la Federació Andorrana d'Esquí en la resta dels fronts oberts, però tampoc desastrós. Roger Vidosa, per exemple, va finalitzar setè en el segon descens FIS disputat a Saint Gervais (França), l'endemà d'haver quedat cinquè. En punts, però, va moure's en la mateixa xifra: 30 punts. Matías Vargas ahir no va estar tan fi com el primer dia i va acabar el 54è, Marc Viéitez el 65è i la resta no va puntuar: Axel Esteve i Gabriel Barios van abandonar en la primera mànega i Marc Oliveras, Nil Ruíz i Joan Verdú no van acabar la segona.

Per últim, al Pas es va cancel·lar l'eslàlom FIS femení i en nois el millor va ser Nil Esteve, que amb el dorsal 104 va fer el vuitè millor temps malgrat fer una primera mànega discreta. Destacar també el 29è lloc d'Ivan del Moral, el 36è d'Oxan Binon, el 39è de Marc Pinar i el 45è i últim de Bruno Ribeiro.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT