PUBLICITAT

Peñarroya: «Si d'algun equip desconfio, és de l'Aurteneche»

  • Peñarroya fuig del cartell de favorit: «On anem, sembla que som els Lakers»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya atén els periodistes, ahir a la seu del club durant la roda de premsa prèvia al matx d'aquesta tarda Foto: EL PERIÒDIC

Jonathan Barceló, màxim anotador històric de LEB Plata, Albert Ausina, amb 14,3 punts per partit i una temporada magistral, o Alex Thompson, amb gairebé 16 de valoració de mitjana, són alguns dels perills que el River tindrà avui al davant. Joan Peñarroya, el tècnic del River, assumeix que hauran de treballar per donar una alegria a l'afició i al club: «És un partit diferent al que és la nostra dinàmica habitual, però juguem contra un equip amb gran confiança, un equip que va venent que som els favorits, però si d'algun equip desconfio, és de l'Aurteneche».

«Nosaltres portem tot l'any, gairebé dos anys, que allà on anem sembla que som els Lakers», va dir Peñarroya ahir per treure pes al cartell de favorit que sempre ha d'assumir el River en els últims temps. «Aquest equip està demostrant que té fluïdesa, que va millorant jornada a jornada i només volem fer la nostra feina. Després el partit el juguen dos equips que s'han guanyat el paper de jugar la final».

Del rival, el tècnic destaca «el bloc», tot i les individualitats, que en té. «Són molt durs, agressius, verticals, i no marxen mai del partit», va afirmar, per concretar que es creuen «capaços de tot, i ho estan demostrant». Així mateix, Peñarroya va treure importància al fet que el River no ha competit en dues setmanes. «Esperem que sigui una festa, juguem a casa i tenim ganes de gaudir del partit davant de l'afició».

JON SANTAMARIA: TREURE'S L'ESPINA / «Hem de fer un partit maco, guanyar i portar-nos la Copa», va dir ahir Jon Santamaria, que l'any passat va ser un dels que va perdre a Logronyo. «És un equip nou en la categoria, el rodatge de la primera volta els ha fet més forts i porten molts anys junts. Això els fa ser un gran bloc, amb una defensa molt forta». De fet, el base basc del River espera «un partit diferent» al de la lliga, «amb menys diferències en el marcador».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT