PUBLICITAT

Merino: «El River està per sobre, no tenim res a perdre»

  • L'entrenador basc creu que han d'obligar els andorrans a tenir dificultats en atac
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Merino dóna instruccions Arcelus Foto: EL PERIÒDIC

L'Aurteneche Maquinaria Araba va arribar ahir al vespre a Andorra amb la mentalitat de qui té molt a guanyar i poc a perdre: «El River està per sobre de nosaltres, i no tenim res a perdre». Així es mostrava l'entrenador basc, Iñaki Merino, hores abans de la final.

«Nosaltres hem d'estar tranquils, hem d'intentar estar al partit i que ells no ens trenquin, que els hi costi anotar, i tancar bé els nostres atacs», va manifestar Merino, que considera que vèncer el River és «molt complicat» perquè «és el millor equip, el líder», però «no impossible». Merino agafa de senyera el passat humil del seu club, un nouvingut a la categoria: «Ens ha costat moltíssim arribar fins aquí, perquè érem dalt de la classificació, però molts partits els hem guanyat per molt pocs punts, ens han costat molt esforç». El tècnic basc creu que el seu equip «ha d'entendre l'oportunitat que tenim» de guanyar un títol.

Però Merino vol que el River sigui el favorit: «El River és el millor equip de la lliga, però sap que no només amb el fet de ser bons poden guanyar, sinó que necessiten estar molt bé en defensa, que és el que fan». «Quan et dónes compte que tens poques possibilitats, afrontes millor els partits, li dónes més importància als petits detalls, als rebots, a la pressió que podem fer...». Merino no descarta res.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT