Repartiment de punts en el partit de les remuntades

• Un punt per a cadascú després d'un marcador boig: 0-1, 2-1, 2-3 i 4-3

Márquez talla un atac de l'Hotels Plaza dirigit per Carlinhos, ahir Foto: EL PERIÒDIC

El partit d'ahir de l'Hotels Plaza contra l'UPV Maristas de València va tenir mil i una situacions. Es podria batejar com el partit de les remuntades. 0-1, 2-1, 2-3, 4-3 i al final empat a 4 i repartiment de punts just.

L'equip de Xavier de la Rosa va començar amb un problema. Havia passat un minut exacte quan un desentès defensiu el va aprofitar Márquez per fer el 0-1. La intenció era arreglar el desperfecte ja que l'Andorra va dominar i va posar en problemes al meta visitant Fer. Diego va ser protagonista com a finalitzador, però la pilota no li entrava. Al primer xut va topar amb el travesser al minut 3; al 4,sol a l'esquerra, va xutar fora; al 7, en un altre mà a mà, va xutar ras i centrat sense sort i al 9 de nou va creuar ras al segon pal, on era Emil, però el romanès va colpejar l'aire i la pilota va sortir fora.

S'olorava l'empat i Íñiguez va demanar temps mort per exigir més pressió defensiva als seus jugadors. A partir de llavors l'equip tricolor va deixar de crear perill una bona estona i fins i tot va haver de conviure els darrers cinc minuts amb cinc faltes d'equip. Però aquest equip es sobreposa a tot. Jordi va fallar un doble penal al minut 19 i en la següent acció Carlinhos va tirar una paret amb Nacho i va xutar al segon pal, on era Cabinho per fer l'empat. Segons més tard, l'èxtasi; Emil va enviar un míssil ras i col·locat per girar la truita.

La reanudació es va fer entre badalls. En nou minuts només un xut de Cabinho va fer despertar una mica l'emoció però a partir del 29 va ser una bogeria. En qüestió de mig minut Diego i Ara van fer el 2-3. L'Hotels Plaza no encertava a fer l'empat i al 38, amb Carlinhos de porter jugador, Borja en pròpia meta i Cabinho van fer el 4-3. A 40 segons per al final l'empat d'Ara en un partit de daltabaixos.