Tercera derrota seguida del Cevalls contra el Cambrils

L'Andorra HC Cevalls va sumar la tercera derrota seguida, aquesta vegada a casa davant el Cambrils. L'equip de Juan Sebastián, penúltim, va jugar-li de tu a tu a un dels candidats a l'ascens i, tot i que va anar en a remolc, va estar molt a prop de treure un resultat positiu.

Un altre partit d'anada i tornada en el qual els tricolors van sortir perjudicats. Després d'una primera part igualada, a un alt ritme i amb ocasions a les dues porteries, els visitants es van avançar amb dos gols abans del descans.

En la segona part Àlex Martín va escurçar diferències al minut 28, el Cambrils va recuperar l'avantatge, Cuadrado va respondre amb el 3-4, de nou els visitants van marcar amb rèplica immediata d'Àlex Martin (3-4), nou gol del Cambrils i a segons per al final Lloreç Miquel va fer el 4-5 definitiu.