PUBLICITAT

Esteve, entre els últims al descens

  • Acaba 50è de 55 en la cita de Copa del Món a Garmisch-Partenkirchen
EL PERIÒDIC
GARMISCH-PARTENKIRCHEN

Periodic
Kevin Esteve a la Copa del Món de Bormio, fa dos mesos Foto: FRANCIS BOMPARD / AGENCE ZOOM

Kevin Esteve va acabar entre els últims en el descens de Copa del Món disputat ahir a Garmisch-Partenkirchen. Un 50è lloc de 55 participants en una cursa més curta de l'habitual perquè hi havia boira en la zona alta. Entre el primer –el suís Didier Cuche– hi havien tres segons de diferència i Esteve, tot i cometre alguna errada insignificant, «va fer els deures», segons va destacar el director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí, Carles Visa.

Roger Vidosa es va quedar a res del podi en un gegant FIS a Saint Gervais (França). En la primera mànega va fer el millor temps però algunes errades de línia en la segona el van deixar sense premi. Nil Ruíz va acbar el 38è amb un temps «correcte» o cal destacar les actuacions dels joves Axel Esteve i Matías Vargas, tots dos millorant considerablement els punts en aquesta disciplina.

Per últim al Pas de la Casa Carmina Pallàs va tornar a la competició després de superar una lesió al genoll amb un cinquè lloc en un gegant FIS i en nois un gran Jan Missé va pujar al segon calaix del podi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT