Revès inesperat del CVA a casa contra l'Eivissa (1-3)

• L'equip d'Hillaire s'avança però no pot ni tan sols forçar el set de desempat

Geni esmatxa davant Nugget, que intenta un bloqueig, ahir Foto: EL PERIÒDIC

El Club Vòlei Andorra va rebre ahir un revés inesperat en el retorn provisional al pavelló dels Serradells –per la coincidència d'horaris amb l'Hotels Plaza– i va perdre contra un rival directe de la zona alta, el Pacha Ibiza Voley. Va ser un partit de màxima igualtat en el qual l'equip que dirigeix Lluís Hillaire es va endur el primer set però ni tan sols va poder forçar el tie-break després d'una gran remuntada dels balears fins adjudicar-se el duel per 1-3.

L'inici va fer presagiar que l'Andorra, que defensava la tercera posició de la Superlliga 2 separat per un punt del seu rival, sumaria la sisena victòria. L'equip andorrà va anar deixant terra per mig a poc a poc fins acabar guanyant per un còmode 25-18. El segon set, però, va viure la mateixa situació però a la inversa.

La igualtat i la rivalitat entre aquests dos equips va aparèixer a partir de llavors però l'Eivissa va saber treure profit dels punts importants per adjudicar-se el tercer parcial per 23-25 i el quart per un etern 28-30.