PUBLICITAT

La FAR esclata per no tenir l'acord escrit sobre l'ús de l'Estadi Nacional

  • Al novembre va sol·licitar un document al Govern que detallés quants partits de futbol s'hi jugaran a l'any
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Baqué, president de la FIRA, saluda Magallon Martí de testimoni en un partit dels Isards al camp del Consell Foto: EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) està crispada. A finals de novembre, quan es va decidir que el camp del Consell seria l'instal·lació escollida per ser el futur Estadi Nacional, l'entitat que presideix Xavier Vilasetrú no va posar cap trava però va demanar al Govern que redactés i signés un document a través del qual es comprometia a que només la selecció absoluta de futbol podia fer servir en partit oficial el camp que fins ara era d'ús gairebé exclusiu del rugbi. Han passat dos mesos i encara no hi ha cap novetat al respecte, però l'anunci del concurs d'idees per definir el projecte que va fer el ministre portaveu, Jordi Cinca, en el consell General del passat dimecres, ha molestat en enorme mesura la família de l'esport de l'oval.

El secretari general de la FAR, Felip Gallardo, així ho va expressar ahir. Vol transmetre el malestar de la federació perquè no se senten enganyats, però sí decebuts. Que no s'hagi signat la carta i que s'hagi posat una data imminent per al concurs d'idees els ha fet desconfiar: «Ens fan pensar malament. ¿Perquè no pot estar aclarit per escrit, aquest tema? És l'únic que demanem i que no ho facin ens omple de dubtes», va pronunciar Gallardo. «Nosaltres no tenim problemes per compartir el camp del Consell, ho fem pel bé de l'esport nacional. Però volem que quedi per escrit que tan sols farà servir la instal·lació la selecció absoluta de futbol en partits oficials, passa el temps, encara no ho han fet i d'altres coses sí», va argumentar.

La FAR vol un pas immediat del Govern, sigui o no per al benefici de tothom. En aquest sentit Gallardo va insistir a dir: «Si volen carregar-se el rugbi que ho facin i sinó que escriguin la carta d'intencions, no volem més que una garantia. Però que vagin de cara. Les coses clares i transparents».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT