PUBLICITAT

Una tònica similar en el segon descens de Copa d'Europa

EL PERIÒDIC
ALTERMARKT-ZAUCHENSEE

Periodic
Roger Vidosa, en una competició de la temporada passada Foto: EL PERIÒDIC

Roger Vidosa va tenir ahir en el segon descens de la Copa d'Europa d'esquí alpí a Altenmarkt (Àustria) un paper similar al de divendres en el primer. El primer espasa masculí de l'esquí alpí andorrà va finalitzar en la 73a posició de 89 arribats a meta però va superar els 80 punts, una xifra molt llunyana a la mitja que té. «En la part difícil ha estat molt bé però ha tingut alguna errada de línia en el tram fàcil i sabem que pot fer-ho millor», va avaluar el director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí, Carles Visa.

Oliveras, que divendres havia acabat per davant d'ell, ahir va caure abans d'arribar a l'equador de la carrera quan havia fet un primer tram segons Visa, «correcte».

AGUARELES: RISC SENSE PREMI / En la Copa d'Europa d'estil lliure, el segon dia d'slope style va anar pitjor per als dos joves andorrans. Ian Serra va repetir el 21è lloc d'ahir pels quals obté 0,94 punts i Carlitos Aguareles, que havia estat tretzè, va arriscar però es va haver de conformar amb el 31è lloc: «Estava amb confiança i va voler fer un salt més difícil del que havia previst. Va fallar en la recepció però s'ha de destacar d'ell que ha estat valent», va explicar Visa sobre el jove andorrà, que era l'únic nascut al 1998 –el més petit– dels 44 que hi havia en competició a Brand.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT