PUBLICITAT

Molta terra pel mig abans de la final de la Copa LEB Plata

  • Avui hi han G.Series BPA i juguen a casa l'Hotels Plaza, el CV Andorra i el FC Andorra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos ?al centre? salta per esquivar una entrada contra el Saragossa. Foto: ÀLEX LARA

Les mirades estan fixades en la final de la Copa LEB Plata que juga demà a les sis de la tarda el River. Abans, però, tenim un munt d'esports més al Principat, sobretot avui: automobilisme sobre gel, futbol sala, futbol i vòlei d'avui i la Copa Constitució i el VPC, demà. Hi ha per a tots els gustos, sense dubte.

FUTBOL SALA - Carlinhos estarà contra l'UPV Maristas.

Partit assequible i amb tota la plantilla a disposició. Carlinhos ja ha deixat enrera la lesió al genoll i en principi tornarà a vestir-se de curt per al partit de l'Hotels Plaza davant l'UP Maristas Valencia, a les 18.30 hores al poliesportiu d'Andorra. El tercer rep al tercer per la cua però tampoc val confiar-se ja que el rival, catorzè a la taula, està a només tres punts del vuitè, el Burela. La lliga està tan igualada que qualsevol pot guanyar i més motius amb un equip de la part baixa, que està necessitat i per pressuspost i qualitat de la plantilla hauria de lluitar per estar a dalt.

El cinc de De la Rosa suma tres jornades sense perdre, tot i que les dues últimes es van saldar amb empat, i a casa no perd des del 29 d'octubre passat (quatre victòries i un empat). L'UPV suma tres derrotes seguides i només ha guanyat un partit fora.

G.SERIES BPA - Nani Roma: del Dakar al gel per a la 4a cita.

Després d'una setmana de descans les G.Series BPA reprenen la segona part de la competició amb la quarta prova, que es farà com sempre al Grandvalira Circuit però a l'inrevés de l'habitual. Allà estarà un convidat estrella que fa una setmana era batallant amb les dunes desèrtiques del Dakar i avui serà un pilot més sobre el gel de la pista del Pas de la Casa: el català Nanir Roma., segon en la categoria de cotxes. Aquesta prova vindrà precedida d'una G.Zero perquè els pilots s'acostumin als canvis.

VÒLEI - Retorn als Serradells per rebre l'Eivissa

La coincidència en horaris amb l'Hotels Plaza ha fet que l'equip de Lluís Hillaire hagi de canviar de pavelló i tornarà al pavelló dels Serradells per rebre el Pacha Ibiza Volei en un duel entre el tercer i el quart de la Superlliga 2, separats per només un punt. S'espera un duel trepidant.

FUTBOL - L'Andorra no hauria de tenir problemes.

Aixovall a les 16.00 hores decidirà, però en principi l'Andorra no hauria de tenir problemes per sumar tres punts més avui contra el Balàfia. L'equip de Justo Ruíz té un balanç del 2012 impecable –tres partits guanyats– tot i que no acaba de carburar amb regularitat. El que és cert és que el conjunt tricolor està millorant i va a més. El Balàfia, per contra, va empatar la setmana passada a la Seu i va guanyar fa dues a casa, però va començar l'any perdent per golejada a Cervera (7-1). És evident que amb onze punts més, l'Andorra no hauria de tenir problemes.

PIRENA - A quatre dies de venir al Principat

La Pirena 2012 està a quatre dies d'arribar al Principat per fer les tres etapes ja clàssiques en el calendari abans del final de la Molina. Ahir Tom Andres va tornar a guanyar i té ja vuit minuts de marge a la general. Avui, vuitena etapa a Port Ainé.

DEMÀ - Futbol i rugbi, aperitius del River.

La Copa Constitució viurà els vuitens de final, a Alàs amb el Principat B-Inter d'Escaldes (12.00 hores), i a Aixovall amb l'Escale B-Engordany (12.00 h.), Pidasa B-Principat (16.00 h.) i Extremenya-Ranger's (18.00 h.). A les 15.30 VPC-Laroque al camp del Consell i a les 18.00, River-Araba.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT