PUBLICITAT

I quatre podis per acabar

  • Andorra clou el vintè aniversari del Borrufa amb catorze podis i un segon lloc per països de l'equip 1
EL PERIÒDIC
ORDINO

La darrera jornada del trofeu Borrufa va dur a les arques de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) quatre medalles més perquè l'equip tricolor totalitzi catorze l'any del vintè aniversari. Un bagatge una mica inferior a l'aconseguit en l'edició del 2011 –setze– però igualment digne d'elogi. Andorra s'ha convertit en els darrers anys en una de les potències del campionat d'infants que se celebra a Vallnord i que està entre els més importants del Vell Continent. Ho demostra la classificació per equips, en la qual Andorra 1 ha acabat segona només superada per Suïssa i Andorra dos sisena d'un total de 24 països. Quant al color dels metalls s'han tret dos ors, tres plates i nou bronzes.

14 METALLS PER 9 CORREDORS / Aquests resultats han rebut el vist i plau de la FAE, mitjançant el director tècnic, Carles Visa: «Hem fet una bona competició obtenint medalles cada dia. Amb una mica més de sort hauríem fet més podis però forma part del joc. A la classificació per equips no li dono gaire importància, em quedo amb que anem creixent i que els bons resultats s'han repartit en diferents corredors», va indicar. Perquè fins a un total de nou corredors s'han repartit les catorze medalles: Carla Navarro (bronze), Arià Missé (or, plata i bronze), Kevin Courrieu (plata i bronze), Sissi Hinterreitner (dos bronzes), Robert Martí (bronze), Laura Arnabat (bronze), Mario da Cruz (or i bronze), Albert Pérez (bronze) i Mariona Raméntol (plata).

Ahir en la darrera jornada la categoria d'infants 2 masculina va ser l'única que va dur dues medalles en el segon supergegant disputat a la Portella del Mig d'Arcalís. Kevin Courrieu va aconseguir la plata i Robert Martí el bronze. En la categoria femenina només va mullar Sara Raméntol –segona–, amb la primera medalla per a ella després de tres dies buscant-la. Sissi Hinterreitner es va quedar a les portes; només li van sobrar cinc centèsimes, tot i que ja duia dues.

Infants 1 femenina va ser l'única categoria que ahir no va tenir un tricolor entre els tres primers; Laura Arnabat va haver d'abandonar i la millor classificada va ser Maria Palmitjavila, desena. En nois Mario da Cruz va tornar a ser el tricolor més ràpid i també es va col·locar en posició de podi amb un tercer lloc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT