PUBLICITAT

Bons cronos i fluix resultat en la Copa d'Europa

  • Oliveras i Vidosa, entre els últims tot i acabar a tres segons del primer
EL PERIÒDIC
ALTENMARKT ZAUCHENSEE

Periodic
Oliveras, en una cursa de la temporada passada Foto: EL PERIÒDIC

marc Oliveras i Roger Vidosa van fer una bona cursa en el descens de Copa d'Europa que es va disputar ahir a l'estació austríaca d'Altenmarkt Zauchensee, malgrat que tots dos van obtenir classificacions discretíssimes. Oliveras va acabar el 81è i Vidosa el 86è de 101 participants però el cert és que tots dos van acabar a prop de tres segons del primer classificat, l'alemany Josef Ferstl en una carrera que tampoc no es pot considerar curta perquè tenia 2.660 metres de recorregut i 716 de desnivell. A nivell de punts tots dos van estar per sota de la mitja: el número 1 andorrà va fer 79,13 que queden lluny dels 44,37 que té i Oliveras va fer 72,57, per 57,16 que ja tenia. Aquesta, però, va ser la tònica en la gran majoria dels corredors: puntuar per sobre de la mitja. «Han comès algunes errades de línia, però han fet bones carreres», va indicar el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

D'altra banda Kevin Esteve va ser el 49è de 58 arribats a meta en el primer entrenament del descens de Copa del Món a Garmisch-Partenkirchen, en la pista en la qual va aconseguir l'històric sisè lloc. «En general va fer un bon esquí tret d'un tram», va dir Visa. Demà tindrà el segon entrenament i dissabte la cursa.

Per últim, en estil lliure, els joves Ian Serra i Carlitos Aguareles van afrontar una prova d'slope style de Copa d'Europa a Brand (Àustria) amb una bona actuació. Serra va ser el 28è i Aguareles, que debutava en Copa d'Europa, el 33è de 43. Els punts encara estan per determinar i demà faran un segon slope style.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT