PUBLICITAT

Ciutadans Compromesos es constitueix com a plataforma

  • Naudi assegura que descarten constituir-se com a partit polític
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
CC, el dia de la victòria a les eleccions comunals Foto: ÀLEX LARA

Ciutadans Compromesos, la formació que va concórrer a les passades eleccions comunals a la Massana amb l'ara cònsol David Baró al capdavant, ha decidit iniciar el procés per constituir-se en plataforma ciutadana. Així es va acordar en el decurs d'una reunió que va tenir lloc dimarts passat en un hotel de Sispony i a la que van acudir simpatitzants de la candidatura.

Els actuals membres de la majoria comunal de la Massana van exposar les principals línies de treball que ja s'han començat a dur a terme i posteriorment es va acordar constituir la Plataforma de CC.

En un comunicat la futura plataforma posa de relleu que es recolliran les diferents sensibilitats de les persones que ja integren el grup, així com totes les inquietuds que els ciutadans de la Massana han anat exposant durant els darrers mesos, per tal poder crear un ampli entorn de debat i opinió. En total són vora la vuitantena de persones.

Per dur a terme aquesta tasca, s'ha nomenat una junta gestora, formada per Josep Maria Camp, Chantal Roca, Olga Molné i Carles Naudi, la qual té com objectiu elaborar un règim de funcionament intern i preparar les eleccions per a una junta definitiva. La propera reunió de la plataforma tindrà lloc a finals de febrer.

Segons va informar el portaveu de la Plataforma, Carles Naudi, no hi ha la voluntat de constituir-se en un partit polític, ja que aquesta formació engloba persones que ja són militants de diferents partits a nivell nacional. Ciutadans Compromesos compta amb membres del Partit Liberal d'Andorra, de Demòcrates per Andorra i dels Verds d'Andorra, però que comparteixen inquietuds parroquials. Això no vol dir, però, que a les properes eleccions es pugui tornar a concórrer sota les mateixes sigles de CC.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT