PUBLICITAT

Sis podis en la doble jornada amb supergegant i supercombinada

  • Andorra suma el tercer dia del Borrufa dues medalles d'or, de Hinterreitner i da Cruz, i quatre bronzes
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Albert Pérez, infant 2 d'Andorra i bronze en la supercombinada, ahir Foto: LAIA BUIRA

El tercer dia del Borrufa 2012 és el que més podis tricolors ha acumulat, tot i que també és cert que es tractava d'una doble jornada. Sis més que fan arribar a la desena en el botxí que acumula Andorra en el que va de competició. Per fi, això sí, van arribar les primeres medalles d'or.

El supergegant ha vist els primers tricolors al calaix més alt del podi. Es tracta de Mario da Cruz en la categoria infants 2 masculina, que fins ahir estava tenint un paper secundari quant a resultats i que va acabar fallant en l'eslàlom, per la qual cosa no va puntuar en la supercombinada, però el primer lloc en el supergegant no li treu ningú. L'altre va ser Arià Missé en infants 2 masculí, que per a ell significa el tercer podi que confirma l'excel·lent rendiment que està tenint. Albert Pérez es va quedar a les portes en fer una quarta posició, tot i que a 1,32s del tercer, Ferriol Llibre, que va fer bronze després de guanyar al gegant i l'eslàlom.

Van completar les quatre medalles del supergegant Sissi Hinterreitner en infants 2 femení en una categoria en la qual Mariona Raméntol va ser quarta a només set centèssimes de la seva companya de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) i Laura Arnabat en infants 1 femení, tot i que en la mànega de l'eslàlom va ser desqualificada i no va poder puntuar per a la supercombinada.

En la supercombinada el botxí va ser més petit, però també enriquidor. En infants 1 masculí i femení els andorrans van acabar bastant lluny del podi –Maria Palmitjavila i Pol Suárez van ser els tricolors més detacatas amb un desè i un novè lloc, respectivament–; en infants 2 femení Sissi Hinterreitner va mantenir la seva classificació de privilegi i es va tornar a embutxacar un alter bronze i en infants 2 masculí la retirada d'Arià Missé i la constància d'Albert Pérez el van permetre aconseguir la tercera posició i el primer metall per a ell.

Avui és viurà, de nou al sector Arcalís de Vallnord, la quarta i última jornada de competició. Serà en la pista de la Portella del Mig, amb un segon supergegant per a totes les categories durant la jornada matinal.

A la tarda tan sols quedarà la cerimònia de cloenda a partir de les 17.30 hores, a la plaça Major d'Ordino. El comiat a un vintè aniversari del Borrufa ple d'alegries diàries.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT