PUBLICITAT

El River vol que la Copa sigui una festa amb el pavelló ple

  • 350 persones seran convidades a la final, diumenge contra l'Araba
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya parla amb la taula en un partit del River amb la grada plena. Foto: EL PERIÒDIC

El River Andorra vol que la Copa LEB Plata sigui una festa al poliesportiu d'Andorra i ha dut a terme una iniciativa, liderada pel director general Francesc Solana, per tenir el pavelló ple. Caben 2.000 persones aproximadament, una xifra que segons Solana «és difícil, tot i que és la nostra aspiració, ens agradaria».

L'Aurteneche Araba, que arriba el dissabte cap a les vuit del vespre, unes 22 hores abans del partit, encara no ha dit quanta afició del conjunt basc es desplaçarà al Principat. D'Andorra el club tricolor s'ha assegurat l'assistència de 350 persones mitjançant invitacions a diverses personalitats, les escoles de bàsquet i els equips de la Lliga LAB, com també les categories inferiors del River, que faran també tasques de voluntariat.

Quant a les entrades, els socis no hauran de pagar igual que els menors de 14 anys i per a aquells que hagin pagat la quota anual però no hagin recollit el carnet el club els va demanar ahir que passin per les oficines del club «amb temps suficient perquè sinó se'ns acumula tot a última hora i pot ser angoixós», segons va detallar el director general.

La resta d'entrades es vendran a 10 euros per al públic adult i 5 per als que tinguin entre 14 i 18 anys.

Per animar l'ambient els voluntaris tiraran material de regal a les graderies, hi haurà un partit dels Special Olympics d'Andorra al descans i diversos sortejos gentilesa dels espònsors, com un carnet de cotxe d' Autoescola Olímpica o un sopar amb passeig a cavall a Cal Bou.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT