PUBLICITAT

Un policia acusat d'agredir la seva parella pot perdre la feina

  • El ministeri fiscal demana un any de presó condicional pel delicte de lesions doloses
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els passadissos de la Batllia Foto: EL PERIÒDIC

Els fets es remunten al desembre del 2008. El policia acusat, en procés de separació de la seva parella, va anar al negoci d'aquesta per recollir a la seva filla. Segons l'acusació aquest va efectur una «clau d'emmanillament» a la seva parella quan aquesta va voler agafar del cotxe la filla que tenen en comú perquè aquesta plorava.

El ministeri fiscal va considerar que les proves – l'informe de la metgessa forense, la declaració d'un parell de testimonis que van presenciar els fets i dels dos policies que van arribar posteriorment– demostren que l'acusat va cometre un delicte major de lesions doloses, que van necessitar un posterior tractament mèdic, i va demanar un any de presó condicionada.

Per la seva banda, l'acusació particular va demanar al tribunal que, tenien en compte que la dona va patir simpomes postraumàtics, dictés una ordre d'allunyament per un període de quatre anys, que no afectés a la relació del pare amb la filla.

Finalment, la defensa va justificar que «tota separació és conflictiva», i va argumentar que cap de les proves «està acreditada», tampoc la lesió, que segons el lletrat podia venir deguda a altres causes. Per això va demanar que es desestimi tota acusació i va voler destacar la importància d'aclarir el cas ja que, precisament pel fet de ser policia, si es decideix condemnar l'acusat aquest podria perdre la feina.

Estafa / El ministeri fiscal va demanar ahir dos anys de presó, una part condicionada, per a l'acusat d'un delicte major d'administració deslleial d'una empresa d'interiorisme del Principat. L'altre soci el va acusar d'apropació indeguda dels diners de l'empresa, i el lletrat de l'acusació va demanar 291.000 euros en concepte de responsabilitat civil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT