PUBLICITAT

DA vol totes les tendències del partit al comitè escaldenc

  • Tomàs serà l'enllaç amb l'executiva nacional, i també hi seran Martí, Calvó i Marín
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Aleix, Martí i Calvó presideixen ahir la reunió. Foto: ÀLEX LARA

Demòcrates per Andorra d'Escaldes-Engordany va escollir ahir al vespre una part de l'òrgan de govern del Comitè Parroquial, a l'espera d'elegir el conjunt del Comitè en un «procés d'inclusió de totes les corrents del partit», segons s'explica en un comunicat. La intenció dels membres de DA és que «s'obri el partit a una nova generació de polítics» que aportin «idees innovadores i regeneradores».

La reunió del Comitè va congregar una cinquantena de persones. Aquestes van nomenar Joaquim Tomás com a enllaç amb l'Executiva Nacional, i també es van nomenar tres representants de les institucions en al si del comitè: Toni Martí, Sílvia Calvó i Trini Marín, que representaran el Govern, el Consell General i el Comú respectivament.

L'acte d'ahir va servir per impulsar el procés de constitució del Comitè Parroquial, un procés que vol respectar totes les tendències que hi ha dins la formació política i donar valor a la cohesió i la inclusió, ja que «tot i que els estatuts només estableixen que es nomeni un president i un secretari, es vol crear un consell tan ampli com sigui necessari per tal d'obrir el Comitè a totes les persones que ho desitgin», resa el comunicat enviat per DA.

En la pròxima reunió es ratificaran les persones que desitgin vincular-se al Comitè Parroquial, i l'òrgan executiu que en sorgeixi serà l'encarregat de conformar el calendari de reunions i les tasques a desenvolupar per seguir treballant en vista a la celebració d'un congrés del partit per tal de marcar les línies polítiques de la formació.

La reunió va ser presidida pels consellers generals Miquel Aleix i Sílvia Calvó i pel cap de Govern, Toni Martí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT